Christmas Party Témata

Posted by Jiky at 6:21 AM

Wednesday, September 16, 2009

Hodně z sdružení téma stran jsou odvozeny z barevné první maškarní plesy, které se objevily během italské renesance.
"Masques" byli převážně v dobových kostýmech tančí, kde že se účastníci oblečený ve fantaskních, plodný oblečení byla ozdobena nejčastěji, včetně údajného masku.

Tak se v letech proudící do vánoční večírky předpokládáme další význam, co s tématy, které mají přijít k charakterizovat oslavy. Vánoční karnevaly nabízí informace o Christmas Party Témata.

Na Vánoce v Skotsku, ne skotský sukně kostým, jak si hrát na hostitele. Odstraňte gauče, konferenční stolek, TV a všechny ostatní nábytek. Vytvořit obrovský krb - jako jeden nalezený v skotský hrad proti stěně. Zdobí fasádu s věncem z umělých cesmína, červené, zelené a zlatá kostkovanou stuhou luky, ozdoby ve tvaru lovecké rohy, bubny a dudy miniaturní jelenů, bažantů a kardinálové. Představit své přátele přijíždějící za skotského hraběte z Clariegh paní a zámku s urnu vína Sebastiniho. Podáváme hovězí pečeně, kýta jehněčí, bramborová kaše, chléb a karotkou a hráškem na večeři. Veďte své hosty do nějaké země hudby od Skotska na konci toho všeho.

Mnoho z tradic maškarním plese se objevil v rámci oslav gras Mardi francouzských kolonií - v ročním tématem strany v Americe. V současné době, oblékání do kostýmů je společným aspekt téma strany. Typická kostým stran by se mohly zapojit oblékání jako filmový charakter, historické osobnosti, nebo jako charakter populární kulturního žánru, jako jsou piráti, 30s gangsterů nebo upíry. Pro všechny o vánoční večírky a témat, které se jich týkají, podívejte se na vánoční karnevaly Christmas Party Témata.

0 comments: