Vánoce Chanuka a Kwanzaa řemesla

Posted by Jiky at 2:21 PM

Friday, September 25, 2009

Chanuka a Vánoce Kwanzaa řemesla jsou různé báječné Chanuka a Kwanzaa řemesla krát použity na dárky a vánoční dárky. Chanuka je židovský festivalu světel. Rodinami shromáždí kolem Menorah oslavovat zázrak. Menora je židovská svícnu se stromu-tvar. Chanukové Menorah se devět poboček, jeden pro každou
Oslava osm dní, a zbývající jedno se používá ke světlu ostatní svíčky. Vybrané řemesla displej přidat zvláštní chuť k oslavě Chanuka. Následují dvě oblíbené chanukových řemesla:

Stained Glass Menora - To jsou připraveny z barevných kousků cellophanes. Zachycují vitráží vypadat, když visela z okna. V každé noci Chanuka kusu oranžové hedvábného papíru je nahraný na menorah zastupovat plamen svíčky.

Driedel papíru - Na první pohled driedel šablony je vytištěna na kartony tiskáren. Pak driedel se složila a slámy, které zní na díru.

Kwanzaa se oslava kulturní pozoroval to Afro-Američané. Kwanzaa byl vytvořen s cílem připomenout lidem jejich africké historii, kulturu a zvyky. Je založen na regionální oslavy sklizně v Africe. Během sedmi dnů Kwanzaa lidé zdobí své domovy a nosit oblečení v tradičních afrických barvách - červené, černé a zelené. Red svíček černý a zelený drát je nejkrásnější Kwanzaa řemesla položky. Jiný klasické řemeslo položka je Kinara Craft. Made self-kalení hlíny a černé zelené a červené svíce Kinara se osvětlených na každém Kwanzaa noci.

0 comments: