Charlie Brown Christmas Play

Posted by Jiky at 5:21 AM

Sunday, November 8, 2009

Charlie Brown Christmas Play
Charlie Brown Christmas Hrát je založen na populární kreslený seriál Arašídy Charles M Schulze. To bylo populární 1965 vánoční televizní speciální, vyrobené Charles M. Schulz.

O hře
Charlie Brown Christmas Play rysy Charlie Brown pátrání po skutečném významu vánoční prázdniny. Na radu Lucy, Charlie Brown pořádá škola hra o narození Krista.

Ale později mu nebyla dána povolení na jeho výrobu, a namísto toho mu bylo nařízeno koupit umělé vánoční stromek pro hru. Koupil malou větvičku z hněvu. Všichni ponížení mu za tuto událost. Dostal podrážděná a vykřikl.

Linus odpověděl, pak ho vyprávět příběh narození Ježíše. Do té doby, Snoopy zdobená jeho boudu s barevnými světly. Charlie Brown přidal žárovku na stromě a zhroutil pod váhou. Charlie tehdy v zoufalství.

Ostatní děti si uvědomil jejich provinění vůči Charlie Brown a postavil strom do vynikající displej Vánoce. Charlie, když se vrátil, našel své vyzdobený strom s velkým údivem. Stal se velmi šťastný a připojil se ve zpěvu vánočních koled "Slyš The Herald Angels Sing ".

Hudba hry
Vince Guraldi a svým triem ve složení hudby Charlie Brown Christmas Přehrát. Slavný "Linus a Lucie" udává Arašídy znaků svěží a energické kontaktu s brilantní bicí nástroje a klavír humorné linek. Fred Marshallova svůdnému basové linky a bubeník Jerry Granelli je nádherný rukopis dát většinu svého alba teplé nadace.

Pokračování
3 skutečné pokračování of hry byly vyrobeny po originální příběh v roce 1965. Jsou to:

* Je to opět Vánoce, Charlie Brown (1992): 30 minut vysílaný na CBS, včetně reklamu
* Charlie Brown vánoční příběhy (2002): 25 minut vysílala z ABC společně s reklamami
* I Want a Dog na Vánoce Charlie Brown (2.003),: hodina vysílaný na ABC včetně reklamy

Ocenění
A Charlie Brown Christmas vyhrál cenu Emmy a Peabody a je nyní považována za klasický i nadčasový dovolenou roční dovolenou tradici miliony diváků po celém světě.

0 comments: